Uplifting interiors at Waterfront

Air’s latest interiors project at Waterfront, Bremen, is now complete. We were appointed last year by Resolution Property to overhaul the mall, which as a former space park attraction, was somewhat vast and cold. Our brief was to introduce some colour and warmth, focusing on key dwell areas such as the food court and rest spaces outside shops.

Wood finishes are used throughout, complemented by a patterned nature graphic to add colour. These vinyls were applied to bulkheads and corridors to add interest to surfaces which would otherwise be blank and dull. On lift cores, the colour makes them visible in sight lines and aids visitor navigation.

Comfortable seating offers visitors the chance to take the weight off their feet between stores, surrounded by lush planting. In the food court, robust but attractive seating invites shoppers to spend time eating, drinking and socialising, in a light and airy environment.

Air also redesigned the signage within the mall, taking the green graphic and grey type on a solid surface to create a sophisticated, simple and legible system.

And in the car park, coloured diamond grade vinyl provides a vivid and reflective service for drivers to use as they navigate the car park.

-Rose-